Kroonprinses Amalia: “Ik mis het normale leven”

Author: Share:
© Foto: RVD - Martijn Beekman

Sinds kroonprinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, haar studies in Amsterdam aanvatte is ze een doelwit geworden van de zogenaamde Mocro-maffia. Om haar veiligheid te kunnen garanderen is Amalia’s bewegingsvrijheid in eigen land behoorlijk ingeperkt. Een normale studententijd zit er voorlopig dan ook niet in.

Tijdens het persmoment na afloop van de eerste officiële reis die ze samen met haar ouders door de Nederlandse Antillen maakte, ging de prinses dieper in op de impact van de hele situatie op haar leven.

“Ik ging mijn studententijd in met de gedachte te gaan doen wat studenten doen”, citeert Story de prinses. “De realiteit was helaas allesbehalve dat. Ik ga heel eerlijk zijn: ik heb het nog steeds erg moeilijk. Ik mis het normale leven, het leven van een student”, klonk het. Om toch wat van het ‘vrije leven’ te kunnen genieten reist Amalia voorlopig regelmatig naar Spanje. Wij hopen alvast dat ze binnenkort ook weer onbezorgd kan genieten in eigen land.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Wesley Sneijder heeft spijt

Next Article

Tekstschrijver André Hazes: “Hij heeft ons helemaal afgebrand”

You may also like