Lee Towers: “Een buitengewoon vermoeiende avond”

Author: Share:
© Foto: Showbizz247

In een gesprek met Weekend deelt de Rotterdamse muzieklegende Lee Towers zijn kijk op hoe het met Joost Klein tijdens de meest recente editie van het Songfestival in Zweden gegaan is. “Ik weet niet wat daar de bedoeling van geweest is, maar Joost had eigenlijk gewoon gewonnen”, zegt Lee.

“Als je ziet hoe de hele wereld op hem reageerde en hoe vaak zijn platen gestreamd zijn. Daar kan niemand tegenop, toch?” Al maakt Lee er anderzijds ook geen geheim van dat hij eigenlijk geen al te hoge pet meer op heeft van het Europese liedjesfestival: “Op het Songfestival wordt geen muziek meer gemaakt”, deelt hij zijn ongezouten mening. “Daar wordt tegenwoordig alles voorgeproduceerd.”

“In feite staan ze er met een van tevoren opgenomen bandje op te treden, hoe spannend is dat dan?”, vervolgt hij zijn kritiek. “En met al die wisselende achtergronden op die LED-schermen… Je zou er bij wijze van spreken een epileptische aanval van krijgen. Nee, ik ben dus niet iemand die handenwrijvend naar het Songfestival zit te kijken”, besluit Lee. “Ik vind het een buitengewoon vermoeiende avond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Schitteren als Katja Schuurman?

Next Article

Beatrix denkt terug aan studententijd

You may also like