Leontine Borsato kampt met ernstige gezondheidsproblemen

Author: Share:
© Foto: VTM

Dat Leontine Borsato de laatste jaren niet meteen cadeau kreeg, is zonder twijfel een understatement. In 2019 kwam ze naar buiten met het nieuws dat haar man Marco Borsato haar jaren voordien had bedrogen. 

Daarna kwam nog eens de storm rond ‘The Voice of Holland’ opsteken, waar sprake was van grensoverschrijdend gedrag. Marco werd daar in eerste instantie vrijgesproken, maar daarna toch beticht van seksueel grensoverschrijdend gedrag door de dochter van zijn ex-assistent. De vrouw is inmiddels 22 jaar maar zou toen 15 geweest zijn als de feiten zich zouden hebben voorgedaan.

Net nu het leek dat Leontine en Marco elkaar hadden teruggevonden, kwamen die beschuldigingen de kop opsteken en Leontine besloot toch niet opnieuw te beginnen met Marco. 

Toch blijft zowel zij als haar kinderen Marco steunen en in hem geloven. Inmiddels kampte Leontine ook met heel wat gezondheidsproblemen door alle problemen van de laatste tijd. Story vernam dat haar moeder manisch-depressief was en Leontine vreesde dat zij ook die aandoening zou hebben. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Bonnie St. Claire terug vrijgezel

Next Article

Dit gespreksonderwerp is bij Gert Verhulst thuis taboe

You may also like