Linda de Mol kijkt vooruit: “Weg uit het Gooi”

Author: Share:
© Foto: DPG Media

We konden er de laatste maanden niet omheen, er verschenen wel wat seksschandalen in de pers waar iedereen toch even niet goed van was. Onder andere Jeroen Rietbergen en Marco Borsato zouden schuldig pleiten en dat kwam stevig binnen bij hun vrouwen Linda de Mol en Leontine Ruiters.

De relaties tussen de koppels zijn ondertussen definitief verleden tijd en de twee dames willen zich vanaf nu weer volledig op de toekomst richten. Ze zijn helemaal klaar voor een nieuwe start.

En bij een nieuwe start hoort ook een nieuwe woning. Linda de Mol verlaat het Gooi en gaat op zoek naar een nieuwe woning op een andere plaats.

Maar er is meer, want volgens de geruchten zou Linda ondertussen terug samen zijn met Jeroen, maar durft ze daar niet openlijk voor uit te komen. Bang voor de reacties van de buitenwereld.

Althans dat is wat Yvonne Coldeweijer beweert, schrijft Party. Het management van Linda wou het nieuws noch bevestigen, noch ontkennen, maar liet toch weten dat het gerucht complete onzin zou zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Rob de Nijs wordt gewoon 100

Next Article

Evi Hanssen: “Ze moeten dat zeggen!”

You may also like