Man van John de Bever eerlijk: “Drie nachten niet geslapen”

Author: Share:
© Foto: SBS6

Hij is al jaren de drijvende kracht achter het succes van manlief John de Bever. Maar sinds ze met hun reallifesoap ‘De Bevers’ te zien zijn op televisie, wordt echtgenoot en manager Kees Stevens zelf ook overal herkend en aangesproken. Iets waar hij best aan moet wennen.

En daar stopt het voor Kees niet. De man die altijd gewoon geweest is achter John de staan buiten de spotlights, mag zich warm lopen om binnenkort naast hem te gaan staan. In het volle licht. Met ‘De Bevers Live’ trekken ze immers naar de Rotterdamse muziektempel Ahoy, voor een ‘huiskamerconcert XXL’.

Een happening die Kees nu al slapeloze nachten heeft bezorgd, zo vertelt hij aan Party: “Onlangs was er een persdag voor ‘De Bevers Live’ en toen heb ik drie nachten niet geslapen. Ik had echt koud zweet, dat je helemaal niet goed wordt.” Kees was dan ook als de dood dat de show een flop zou worden of dat er iets mis zou gaan: “Ik zei tegen de producent: ‘Straks val ik flauw op het podium of doe ik het in mijn broek.” En hoewel de stress nog lang niet overwonnen is, kijkt Kees er inmiddels wat rustiger tegenaan: “Maar als dat gebeurt, dan is het maar zo. Het wordt geen gescripte show. Het is ook echt ons feestje en onze muziekkeuze. Johns levensliedjes komen aan bod, maar ook meezingers van anderen, artiesten waar wij een band mee hebben”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Dit is hoeveel Nicol Kremers verdient met OnlyFans

Next Article

André Hazes maakt comeback: “Laten we dat klakkeloos overnemen”

You may also like