Mariska Bauer voorspelt de toekomst

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

De Bauers – 20 jaar later is een enorm succes, zo kunnen we afleiden uit een interview in Party. Wanneer de reporter aan Mariska Bauer vraagt hoe ze het vindt dat Nederland hun kinderen nu beter leert kennen, geeft de vrouw van Frans aan dat ze dit erg leuk vindt.

“Ik heb vier fantastische zonen en ze zijn alle vier anders. Ze doen alle vier hun eigen ding”, gaat ze van start. “Ik vind het allemaal goed. Als de kinderen blij zijn, zijn wij blij. Dus ja, ze moeten lekker doen waar ze zelf zin in hebben en wat ze leuk vinden.”

Als er over 20 jaar opnieuw een seizoen van de reality-reeks gemaakt zou worden, dan zou er volgens Mariska niet veel veranderen. “Dan zitten wij hier, de meubelen staan dan ook nog steeds in de tuin, want dat is gewoon kunststof dus dat gaat twintig jaar mee. Vermoedelijk lopen er dan wel een paar kleinkinderen rond. Frans en ik vinden het allebei echt heel leuk om opa en oma te worden, maar nu nog niet. Toen ik op mijn 25e moeder werd van Christiaan, die nu 23 is, was het een andere tijd. Ik ben gestopt met werken. Mijn kinderen gaan straks wel werken, die studeren nu niet voor niks en gaan niet bijvoorbeeld een jaar later aan kinderen beginnen. De jongens moeten eerst hun eigen leven leiden en lekker genieten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Dit had Wolter Kroes eerder willen weten

Next Article

Denkt Mart Hoogkamer aan kinderen?

You may also like