Martien Meiland heeft er een bekend familielid bij

Author: Share:
© Copyright: Play4

De wereld is klein zegt men wel eens en dat is nog maar eens bewezen. Martien Meiland heeft er een familielid bij. Althans, als we het TikTok-account Stamboom van Nederland mogen geloven.

Zij kwamen tot de conclusie dat Martien Meiland en Caroline van der Plas familie zijn van elkaar. Iets waar Martien en Caroline eens goed om moeten lachen.

“Ik vind het nieuwtje ‘om te gillen’, en ik heb Martien meteen een berichtje gestuurd. Ik stuurde van ‘Hé, we zijn familie!’ Hij vond het ook om te gillen”, vertelt Caroline aan ‘Shownieuws’.

Er zijn in elk geval wel wat gelijkenissen tussen de twee. Zo hebben ze allebei een hekel aan in bad gaan. En Caroline moet toegeven dat ze Martien een fantastische vent vindt, die ook nog eens grappig, leuk en aardig is.

De twee hebben een klik, zoveel is zeker. “Dat is omdat het door onze aderen stroomt waarschijnlijk. Het is gewoon echt waar: Martien en ik zijn familie. Wij zijn neef en nicht van elkaar. Ik kan geen Kerstmis meer vieren zonder Martien. Dat kan gewoon niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

John de Bever: “Ik word soms wel eens moe van hem en zijn plannen”

Next Article

Stef Bos beleeft grootste verdriet van zijn leven

You may also like