Martien Meiland heeft slecht nieuws

Author: Share:
© Copyright: Play4

Pas geleden opende de familie Meiland hun nieuwe pension Code Rosé in hun woonplaats Noordwijk. Maar al meteen bij de opening deden de geruchten de ronde dat pater familias Martien slecht nieuws gekregen had.

Een boodschap die snel voor speculaties over de gezondheidstoestand van de Meiland-patriarch zorgde. Wat is er aan de hand? Blijkbaar mag het pension van de familie eigenlijk niet open omdat ze het oorspronkelijke woongedeelte lieten slopen en het pand dus geen woonbestemming meer heeft.

Martien gaf zelf meer tekst en uitleg aan Story: “Dat is op te lossen”, vertelt de realityster. “Ik heb mij officieel laten inschrijven op dit adres en we zijn overeengekomen dat ik voorlopig hier ga wonen en slapen. In de linnenkamer op een stretcher”, vervolgt hij. “Hopelijk is het tijdelijk. Want als de uitkomst uiteindelijk is dat hier iemand definitief moet gaan wonen, zullen we zoeken naar iemand die dat wil. Maar ik heb het gevoel dat we hier wel gaan uitkomen”, rondt hij af met een positieve noot.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Koningin Máxima houdt de moed erin

Next Article

Jeroen van der Boom ontdooide de bikkelharde Hazes-weduwe

You may also like