Martijn Krabbé verbaasd iedereen

Author: Share:
© Foto: Jasper Suyk

Het nieuwe programma van Martijn Krabbé ‘Race Across The World’ kende niet de start die iedereen had gehoopt. De kijkcijfers waren goed, maar niet zo fantastisch als gehoopt. Al kon dat misschien liggen aan het feit dat de eerste aflevering op verkiezingsavond werd uitgezonden en het dus heel sterke concurrentie had.

Ondertussen is de tweede aflevering uitgezonden en Martijn kan opgelucht ademhalen. De tweede aflevering scoorde immers al een heel pak beter dan de eerste.

Tina Nijkamp, kijkcijferkenner reageert: “Wat een opluchting voor RTL4, want de cijfers van ‘Race Across The World’ zijn gestegen. Na een stroef begin voor de totaalscore en de onhandige programmering tegenover de exitpolls van de verkiezingen vorige week, kijken er nu ruim 100 duizend mensen meer.”

Martijn mag dus tevreden zijn met de groei van de kijkcijfers en daardoor wint RTL het 20u30-tijdslot. Toch wel één van de drukste uren waarop televisie wordt gekeken.

Ook Beau van Erven Dorens mag tevreden zijn. Zijn talkshow ‘Beau’ doet het dan wel iets minder goed dan het programma van Martijn, maar het doet het wel een pak beter dan de talkshow van Eva Jinek. Hij viel net buiten de kijkcijfer top 15, maar haalde toch een mooie 671 duizend kijkers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

André Hazes ook volgend jaar bij Holland Zingt Hazes

Next Article

Acda en de Munnik maken grootse comeback met nieuwe single én reünieconcert

You may also like