“Maxime Meiland is ‘geen halve Martien’”

Author: Share:
© Copyright: Play4

Sinds de realityreeks Chateau Meiland in 2019 van start ging, groeide de familie Meiland uit tot echte mediafenomenen. En uiteraard bracht dat een dito verloning met zich mee.

Pater familias Martien staat er dan ook om bekend allesbehalve zuinig met zijn geld om te springen. Samen met zijn echtgenote Erica zat hij zelfs een tijdlang met drie huizen, waaronder hun kasteel in Frankrijk, omdat hun oude huizen maar niet verkocht raakten.

Pech die dochter Maxime nog niet kende met de huizen die ze kocht, in tegenstelling tot haar vader springt ze dus heel wat minder kwistig met geld om. Dat beweert althans haar biograaf Jan Dijkgraaf in Weekend magazine.

Zelfs bij de aankoop van haar huidige miljoenenvilla in Noordwijk toonde Maxime hoe verstandig ze wel is, meent hij: “Als je net een heel dure hybride auto hebt gekocht omdat je nog niet weet dat je dat dure huis gaat kopen, en je koopt dat huis en zegt meteen dat je je auto wegdoet en in een kleiner autootje gaat rijden, dan vind ik dat heel slim. Zeker voor iemand van wie anderen denken dat ze het geld over de balk smijt”, klinkt het.

“Iedereen denkt dat ze een ‘halve Martien’ is, met dat gillen en ‘geld interesseert me niet als ik maar kan pinnen’, maar zij is daarin veel meer Erica. Veel zakelijker en nuchterder”, meent hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

De eerste artiest op de line-up van Chantals Pyjama Party is bekend!

Next Article

Big Brother-kijkers springen gat in de lucht: “Ze is naar huis”

You may also like