Maxime Meiland: “Misbruikt en ontspoord”

Author: Share:
© Foto: SBS6 / Wessel de Groot

De volgende in het rijtje van Meilandjes met een biografie is Maxime Meiland. De dochter van Martien deelde afgelopen weekend de cover van haar boek op haar sociale media.

“Daar is die dan. Mijn eigen boek. Na twee jaar hierover te hebben nagedacht en ook al vind ik het super spannend, hoop ik dat jonge meiden en jongens steun uit mijn verhaal kunnen halen. Je bent niet alleen”, schrijft Maxime Meiland op Instagram.

Iedereen kent Maxime Meiland van de televisieserie ‘Chateau Meiland’, die op SBS 6 al enkele jaren meer dan een miljoen kijkers per aflevering trekt. Ze is een uitgesproken persoonlijkheid, die wordt gewaardeerd én bekritiseerd. In dit boek leren we de echte Maxime kennen.

De echte Maxime was gewoon een gelukkig kind, tot haar vader Martien het gezin verliet en zij op de middelbare school het slachtoffer werd van s*xting. Daarna ging het van kwaad tot erger.

Maxime werd onhandelbaar, vluchtte in de drank en werd op haar vijftiende verkracht door een ex-bajesklant. Daardoor brokkelde haar zelfbeeld nog verder af en ging ze keihard richting de goot. Tot ze door therapie, de geboorte van dochter Claire en de verhuizing naar Frankrijk de knop wist om te zetten…

Wie de biografie ‘Maxime – Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!’ uit heeft, heeft kennisgemaakt met een sterke jonge vrouw met wie het na heel veel tegenslag toch nog goed is gekomen. En die zich kwetsbaar opstelde om andere vrouwen en meisjes een hart onder de riem te steken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Getuigenverhoor Danny de Munk dan toch niet openbaar

Next Article

Emma Heesters en Wesley Hoedt uit elkaar (na bedrog)

You may also like