Mieke: “Ik zit daar niet op te wachten”

Author: Share:
© Foto: Showbizz247

Zangeres Mieke ziet haar partner Marc doodgraag. Dat bewijst ze dubbel en dik door zo ontzettend goed voor hem te zorgen. Zij waakt erover dat ze elkaar als partner blijven zien en niet als patiënt en verzorger.

“Alles is een beetje anders en beperkter, maar gelukkig kunnen Marc en ik nog wel toffe dingen doen, zoals uit eten gaan. Op de dag dat ik door mijn rug ben gegaan, hebben we dat voor het laatst gedaan. Heel gezellig en fijn was dat en daarom hoop ik dat mijn rug beter wordt, dan kan ik de rolstoel weer tillen en met Marc uit eten”, zegt Mieke in Party.

Marc heeft corona gehad en moest daardoor heel lang in het ziekenhuis blijven. Nu de verkoudheden weer volop in het land zijn, is de zangeres toch weer een beetje op haar hoede.

“Ik heb nog steeds dat ik afstand neem, een stapje achteruitzet, als mensen die ik niet ken te dichtbij komen. Als ik optreed, zijn er rijen mensen die met mij op de foto willen, of mij willen knuffelen of even willen aanraken. Eerlijk gezegd, zit ik daar niet op te wachten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

René Froger is tegenwoordig de ‘ultieme gezinsman’

Next Article

Zangeres Anouk openhartig over haar relatie

You may also like