Monique vol lof over Andre Hazes

Author: Share:
©

Vrijdagavond ging ‘Holland Zingt Hazes’ van start en het was een schot in de roos. Er werd meegezongen met de nummers van de overleden zanger André Hazes. Dit jaar was zijn zoon ook van de partij, André werd met luid applaus door het publiek verwelkomd.

Voor Hazes was het optreden een grote stap, hij heeft zo’n anderhalf jaar niet meer opgetreden voor een groot publiek. André zong onder andere ‘Ik leef m’n eigen leven’.  In de zaal niet alleen een pak fans van de muziek van Hazes, maar ook Rachel en Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes.

“Na anderhalf jaar geen podium, geen publiek, geen stress en geen drank is daar, over een klein half uurtje, het moment waar hij de afgelopen maanden mentaal keihard naar toe heeft geleefd en gewerkt. Dit keer zonder stress, maar met gezonde spanning en uitkijkend naar het publiek en het applaus dat hij zo gemist heeft”, schreef Monique op Instagram.

“Helder in het koppie en met een stem beter dan ooit. Waar hij voorheen al dagen niet te harden was en er tegenop keek als een gek, heeft dat nu plaats gemaakt voor kalmte, plezier en enthousiasme. Ik ben f*cking trots op deze gozer”, schreef Westenberg op Instagram.

Hazes nam de complimenten maar wat graag in ontvangst. Hij reageerde met “Ik houd van jou, schat”, op Instagram. Ja, dat is liefde!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Gerard Joling neemt geen blad voor de mond: “Het is allemaal heel gedateerd”

Next Article

Het is gedaan met ‘HLF8’

You may also like