Nielson heeft het moeilijk

Author: Share:
© Foto: Avrotros

Afgelopen week heeft Nielson zijn nieuwe single Moeilijk uitgebracht. Dit nummer is de eerste nieuwe muziek van het album waar Nielson momenteel aan werkt.

Fans kunnen dit jaar veel nieuwe muziek van de singer-songwriter verwachten. Nielson is namelijk bezig met de opvolger van zijn hitalbum Diamant uit 2018. Nielson: “Ik moest er even de tijd voor nemen, maar er begint eindelijk weer een nieuw album vorm te krijgen waar ik heel blij van word! Moeilijk is het eerste wat ik wil laten horen, omdat je er gewoon niet stil op kan blijven zitten.”.

Nielson kondigde de release van Moeilijk eerder deze maand aan na zijn show in Carré, waar hij dit nieuwe nummer voor het eerst live speelde. De show in Carré was de afsluiting van Nielsons theatertour Vertrouwd & Nieuw, waarmee hij zijn tienjarig jubileum als artiest vierde. Nielson: “Op Moeilijk kreeg ik zoveel geweldige reacties. Daarom breng ik deze heel graag als eerste uit. Wat een prachtige laatste avond was dat in Carré, een van de meest legendarische theaters van het land. Een avond waar ik nog lang met een brede glimlach op zal terugkijken. De hele theatertour was sowieso onvergetelijk!”

Naast nieuwe muziek staan er voor Nielson ook dit jaar weer vele shows in de agenda. Zo staat hij 1 april met Beste Zangers Live in Rotterdam Ahoy, zondag 18 juni op Pinkpop en 15 juli in openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Prinses Margarita en prins Tjalling uit elkaar

Next Article

Hoe zit het met de kinderwens van Geraldine Kemper?

You may also like