Nieuwe toekomst voor Marco Borsato en Leontine?

Author: Share:
© Foto: VRT

Na de breuk tussen Leontine Ruiters en de steenrijke John Huiberts is er mogelijks een nieuwe toekomst weggelegd voor Marco en Leontine. Marco heeft meerdere keren uitgeroepen dat hij niets liever zou willen dan weer een kans te krijgen bij zijn grote liefde. 

Bij ‘Shownieuws’ onthulde Anouk Smulders dat Marco tegen haar had gezegd dat hij geen andere liefde had omdat er voor hem maar één vrouw op de wereld is waar hij voor gaat. Zelfs toen ze al uit elkaar waren kon Marco het niet laten om op Valentijnsdag zijn grote liefde Leontine te prijzen.

Maar is Marco wel de ideale partner? Party ging op zoek naar het antwoord en kwam met enkele redenen waarom dit wel zou kunnen.

Ondanks zijn eerdere ontrouw, lijken  Leontine en Marco misschien wel beter bij elkaar dan wie dan ook. Ze hebben – samen met hun kinderen – nog steeds een sterke familieband, zijn beide levensgenieters, romantisch en hebben al heel wat obstakels overwonnen zoals bedrog en een faillissement.

Dus het is al met al niet zo ondenkbaar dat deze twee voormalige tortelduifjes ooit weer bij elkaar komen besluit Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

“We hebben niks van André jr. vernomen”

Next Article

Nicolette van Dam moet rusten!

You may also like