Onweer op komst bij de Meilandjes?

Author: Share:
© Copyright: Play4

Zit er een haar in de boter bij de familie Meiland? Het magazine Weekend denkt van wel. In haar nieuwe biografie ‘Maxime – Misbruikt, ontspoord en nu… Gelukkig!’, die werd geschreven door biograaf Jan Dijkgraaf, laat de jongste Meiland-dochter een opvallende passage over haar oudere zus optekenen.

“Montana is ook erg, hoor. Toen wij ‘Chateau Bijstand’ maakten, is zij twee middagjes geweest en wilde zij ook betaald krijgen. Ze zei: ‘Wij hebben een afspraak, ik word voor elke aflevering betaald, of ik erin zit of niet’”, staat er te lezen. “Maar dat gold niet voor ‘Chateau Bijstand’. Had ze helemaal een officiële mail naar mijn moeder gestuurd met wat er allemaal was afgesproken”, gaat het verder. “Zij is nog veel erger dan ik. Want als zij niet werkt, wil ze nog steeds geld”, aldus Maxime.

Reden genoeg voor Weekend om naar een reactie te peilen bij Montana. Die vindt het naar eigen zeggen allemaal prima: “We krijgen zoveel naar ons hoofd geslingerd, ik trek me dat toch niet aan”, is haar reactie. “Dat mijn zus dat op papier wil zetten moet zij weten. Er blijft alleen weinig over voor mij om te vertellen zo!” besluit de oudste Meiland-dochter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Bridget Maasland eerlijk over de overgang

Next Article

Broer van André Hazes brengt single uit

You may also like