Patricia Paay springt in de bres voor haar ‘maatje’ Gordon

Author: Share:
© Foto: Brunopress

Gordon Heuckeroth kreeg de laatste tijd al heel wat bagger over zich en nu komt er nog eens een seponering bij van de zaak die hij had aangespannen tegen Evert Santegoeds omdat laatstgenoemde informatie over zijn relatie met ex-verloofde Gavin Rozario publiceerde in ‘Privé’.

Naast het feit dat Santegoeds een journalist is en dus te allen tijde onafhankelijk en kritisch moet kunnen zijn, speelde voor het OM ook mee dat Gordon zelf het één en het ander over zijn relatie naar de buitenwereld heeft gebracht.

Gordon ziet het als ‘een onbegrijpelijke beslissing’ maar kan niet anders dan zich erbij neerleggen. Gelukkig staat hij niet alleen in deze moeilijke tijden en kan hij rekenen op de steun van zijn hartsvriendin Patricia Paay.

Zij neemt het op voor Gordon en is heel duidelijk: “Ik vind het zo jammer dat sommige mensen zo lelijk over hem spreken, dan kennen zij hem totaal niet”, aldus een vastberaden Patricia aan Party.

“Hij verdient dat zeker niet. Gordon is een echte levensgenieter en altijd goed voor zijn vrienden. Onze vriendschap is voor altijd”, aldus Paay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Wolter Kroes: “Heel triest”

Next Article

Is er een nieuw superduo in de maak bij SBS6?

You may also like