Patty Brard: “Dat kost ons handenvol geld”

Author: Share:
© Foto: TALPA

Als BN’er heb je vaak het geluk dat je gratis naar allerlei feestjes en premières kan gaan en nog eens huiswaarts kan keren met een goed gevulde goodiebag.

Ook Patty Brard krijgt vaak mooie kansen, maar zij is niet langer te spreken over de goodiebags die ze achteraf mee naar huis krijgen.

De goodiebags zijn volgens Patty steeds minder goed gevuld en dat vind Brard niet kunnen. Zij vindt dat zij en haar collega sterren wel wat meer verwend mogen worden. Reden? Het kost veel geld om naar zo’n première te gaan.

“Ik moet even vertellen dat je bij elk feestje waar je naartoe gaat altijd een tasje mee krijgt van de organisator als je geweest bent. Ik vind het krijgen van zo’n tasje niet meer dan terecht. Je hebt namelijk ik weet niet hoeveel uitgegeven aan visagie, jurken en van alles. Die tasjes zijn in Nederland altijd karig en dat wordt steeds kariger. Laatst was ik ergens en dan denk ik: ja, dan krijg je een exemplaar van het blad en een tubetje teencrème ofzo. Dan denk ik: ja, hallo!”

Het is niet zo abnormaal dat heel wat Nederlanders hierover kritiek hebben. Waar sommige mensen elke maand moeten rekenen om hun energiefactuur te kunnen betalen, klaagt Patty over de extraatjes die ze gratis krijgt. Misschien toch opletten met zo’n uitspraken, Patty!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Prinses Beatrix weigert traditie te doorbreken

Next Article

Geraldine Kemper had intiem contact in skilift

You may also like