Peter Gillis en Wendy leefden onder een steen

Author: Share:
© Foto: SBS6

Ze werd van de ene dag op de andere een bekende Nederlander en dat gooit uiteraard je leven om. Sinds bekend werd dat Wendy samen was met Peter Gillis, worden dan ook meer en meer persoonlijke dingen geschreven over haar. Of die allemaal waar zijn is uiteraard een andere kwestie.

“De eerste weken ging het een soort van langs me heen, maar ik merk dat hoe meer er over persoonlijke dingen geschreven wordt en hoe meer mensen op onwaarheden doorgaan, ik mij daaraan toch ga storen”, bekent Wendy aan Party.

“Peter en ik hebben best een tijd onder een steen geleefd. Door goede gesprekken te voeren, hebben we elkaar goed leren kennen”, bekent de BN. Op die manier proberen ze ervoor te zorgen dat hun relatie niet stukloopt  door alle bemoeienis van buitenaf.

“Ik heb ook mijn leven geleefd en er zijn dingen gebeurd die je maar beter aan elkaar kunt vertellen. Want als je met een BN’er gaat, komt er een soort vergrootglas te liggen”, aldus Wendy.

“Peter en ik waren daar goed op voorbereid. Stoken doen de mensen toch wel maar we weten wat we aan elkaar hebben”, deelt ze mee aan Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Wolter Kroes “Dan wordt het wel erg stil”

Next Article

Zanger George Baker haalt uit naar de cancelcultuur

You may also like