Prinses Alexia verkent Gronings uitgaansleven

Author: Share:
© Foto: RVD

Als sinds september 2023 doen geruchten de ronde dat prinses Alexia wel eens in Groningen zou kunnen gaan studeren, een bericht dat kort daarna ook werd bevestigd in de Duitse media.

Eerder besloot om de prinses het uitgaansleven van de stad al eens te verkennen, zo blijkt. Alexia bezocht het legendarische café Paleis Soestdijk, dat doorheen de jaren tal van royals tot hun cliënteel mocht rekenen. Zo werkten prins Maurits en zijn vrouw Marilène hier destijds nog achter de bar in hun studententijd.

“Ze is hier een half jaar geleden geweest met een groepje vriendinnen”, gaat de barman van start in Story. “Twee van die meiden ken ik, die zijn lid van Vindicat en komen hier op een vaste dag in de week. Alexia rookte, en dronk onder meer limoncello.”

Bij een volgend bezoek heeft de prinses de studentenvereniging Vindicat aangedaan. Een club waar in het verleden onder meer prinses Laurentien, prinses Annette en prinses Christina lid waren. Het ziet er dan ook naar uit dat Alexia haar zinnen heeft gezet om aan die lijstje te worden toegevoegd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Dries Roelvink en René Froger klaren vete uit

Next Article

Marco Schuitmaker zorgt voor unieke primeur

You may also like