Prinses Mabel heeft bekende buren in nieuwe villa

Author: Share:
© Foto: RVD - Jeroen van der Meyde

Er lijkt toch nog een einde in zicht te zijn bij de bouw van de villa van prinses Mabel. Voorlopig is het nog even wachten op enkele goedkeuringen, maar de bouw is aan zijn laatste fase begonnen.

Wanneer de villa exact zal klaar zijn, dat is moeilijk te zeggen. En of het alleen Mabel en haar dochters zullen zijn die er gaan wonen, ook daar bestaat geen zekerheid over.

Op dit moment is er geen man in het leven van de prinses en niks lijkt te wijzen op een relatie in haar leven. Mabel heeft haar persoonlijke escapades altijd geheim weten houden, dus het zou zomaar eens kunnen dat er toch iemand is in haar leven, schrijft Story.

Mabel kijkt er in elk geval naar uit om er te kunnen gaan wonen, en is alvast tevreden met haar buren. Dat zijn prins Maurits en prinses Marilène die iets verderop ook een huis aan het bouwen zijn.

In tegenstelling tot Mabel zijn Marilène en Maurits niet bezig met grote verbouwingen, maar wel met opknapwerken. Zo moest er dringend iets gebeuren aan de aanlegsteiger bij het huis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Frans Duijts heeft spijt van beslissing uit het verleden

Next Article

Caroline van der Plas  blijft positief ondanks bedreigingen

You may also like