Rachel en Roxeanne Hazes: Stilte aan het front

Author: Share:
© Foto: William Rutten/SBS6

De erfenisoorlog tussen Roxeanne Hazes enerzijds en haar moeder Rachel anderzijds lijkt te zijn stilgevallen. Roxeanne betichtte haar moeder ervan zich onterecht op te werpen als erfgenaam van haar vader, de betreurde volkszanger. Volgens diens testament zou Rachel als erfgename geschrapt worden, mochten zij en André sr. in een echtscheidingsprocedure zitten op het moment dat hij zou komen te overlijden. Dat laatste zou ook effectief het geval geweest zijn, meent Roxeanne. En dus spande ze een kortgeding aan om haar moeder te laten schrappen als erfgenaam.

De kortgeding rechter besloot echter dat er een bodemprocedure zou moeten komen. Een ongetwijfeld pijnlijke en slopende procedure waarin álle vuile was wordt buiten gehangen. En daar zit waarschijnlijk noch Roxeanne, noch Rachel op te wachten. Misschien verklaart dat meteen ook de stilte aan het Hazes-front?

Volgens geruchten in showbizzland zouden beide partijen er immers alles aan proberen te doen om onderling tot een overeenkomst te komen om zo die lange bodemprocedure te kunnen vermijden, meent Party. Vast staat dat Rachel in dat geval waarschijnlijk heel diep in de geldbuidel mag tasten. Op zakelijk vlak ziet het er dus naar uit dat de vredespijp gerookt wordt, vraag is nu of ook een persoonlijke vrede tussen moeder en dochter nog mogelijk is. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Vlammende ruzie tussen boerin Bertie en ‘haar’ Rosita

Next Article

Caroline van der Plas kiest voor gezonde levensstijl

You may also like