Rachel Hazes blijft achter haar woorden staan

Author: Share:
© Foto: SBS6

De rechtszaak die Rachel Hazes, de weduwe van de overleden muzieklegende André, aanspande tegen haar vroegere beste vriendin Marieke Van Beek wegens een huurgeschil kreeg recent een onverwachte wending.

In een poging “haar eigen straatje schoon te vegen”, dixit Rachel haalde Marieke snoeihard uit met beschuldigingen aan het adres van de Hazes-weduwe en diens vroegere begeleider en ex-vriend Klaas Otto. Beschuldigingen waar Rachel overigens niet van wakker lijkt te liggen, zo lezen we in Party. Ze blijft dan ook achter haar eigen verklaringen in de rechtbank staan.

“Alles wat ik in de rechtbank gezegd heb, daar sta ik woord voor woord achter. Ik heb alles naar waarheid gezegd. Maar zij maakte er een vreselijk verhaal van tegenover Klaas”, aldus Rachel. “Ik vind dat Van Beek niet zomaar iets in het openbaar kan roepen ten koste van iemand, omdat ze denkt zo haar eigen straatje te kunnen schoonvegen. Door deze beweringen brengt ze iemand zwaar in diskrediet”, verklaart Rachel tegenover het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Strafblad voor André Hazes en Monique Westenberg

Next Article

Hevige kritiek op cadeau Wendy van Dijk

You may also like