Rachel Hazes zette stop op rekening André Hazes junior

Author: Share:
© Foto: William Rutten/SBS6

Dat de sfeer inmiddels al geruime tijd grimmig is tussen Rachel Hazes en haar kinderen, dat wee iedereen. Maar nu blijkt ook dat geld hier een flinke rol in speelde, zo ontdekte Story.

Volgens Rachel doet zij alles om de waarheid naar boven te brengen en kan ze er niet mee leven dat er leugens de ronde doen.

Vandaar dat ze naar eigen zeggen ook al die rechtszaken aanspant, om echt ervoor te zorgen dat de waarheid steeds naar boven komt. Maar niet iedereen is het daarmee eens.

Want ook haar zoon André Hazes junior, zou nu serieus wat problemen hebben met zijn moeder, vooral ook omdat ze destijds van zijn rekening een en/en-rekening zou gemaakt hebben. Dat betekent dat er steeds twee mensen mee moeten tekenen alvorens er geld kan opgenomen worden.

Volgens Rachel was dit uit bescherming voor haar zoon, waarvan iedereen vertelde dat hij drugs nam. Inmiddels is wel gebleken dat dit verhaal enerzijds zou kloppen maar velen betwijfelen of dit de enige reden was waarom ze dergelijke rekening zou voorzien hebben, aldus Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Keert ‘Geer & Goor’ dan toch terug

Next Article

Dennie Christian legt uit wat ‘schlager’ écht betekent     

You may also like