Ria Valk: “Ik doe mijn mond niet te wijd open”

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Dat was toch even schrikken

Zo vlak voor je verjaardag te horen krijgen dat je borstkanker hebt, er zijn leukere cadeautjes om te krijgen. Ria Valk kreeg het nieuws vlak voor haar verjaardag op 11 februari, maar probeerde het niet om aan haar hart te laten komen.

“We hebben mijn verjaardag toch gevierd met zo’n twintig man in Breukelen. Dat was echt heel leuk”, klinkt het bij de zangeres in Weekend.

Dat Ria alweer de diagnose krijgt van kanker is toch best heftig om te verwerken. Nog niet zo heel lang geleden kreeg ze al af te rekenen met huidkanker.

“Ik had een plekje dat jeukte, daarom ben ik geopereerd aan mijn gezicht. Ze hebben een stukje weggehaald, maar toen bleek er een vertakking te zijn. Dus ze hebben als een gek moeten snijden. Ik had naast mijn neus een gat ter grootte van een twee euromunt.”

Dat kwam toch even hard aan bij de zangeres en de tranen waren toen niet ver weg. Maar de dokter wist haar gerust te stellen. “Dat gat is terug opgevuld met huid. Een deel is snel genezen, maar een deel nog niet. Daar is het nog een beetje dik. Ik zing wel, maar ik moet mijn mond niet wijd open doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

André Hazes maakte comeback: “Hij wil playbacken”

Next Article

Ellemieke Vermolen: “Ik kon het allemaal maar moeilijk opbrengen”

You may also like