Riks Zomer uit ‘Boer zoekt Vrouw’ moet hiermee rekening houden

Author: Share:
© Foto: Linelle Deunk/KRO-NCRV

Riks Zomer vond de liefde niet tijdens het programma ‘Boer zoekt Vrouw’ maar wel bij Nicole, die hij voordien al ontmoet had.

De drie dames op zijn boerderij leken toch niet de ware en toen alle cameraploegen terug vertrokken waren, trok hij zijn stoute schoenen aan en nam hij contact op met Nicole. Riks bekende aan Story dat hij al langer leuk vond en dit gevoel bleek wederzijds.

Een half jaar na het huwelijk met Nicole vertelde Riks aan Story dat hij het huwelijk niet makkelijk vond. “Nicole en ik hebben voor ons huwelijk niet samengewoond. We wisten dus niet hoe het zou zijn om als gezin in mijn boerderij te wonen”, bekende hij.

Hij kon namelijk heel de dag en ’s avonds ook nog met zijn koeien in de weer zijn en dat vond Nicole niet leuk. Zij vindt dat er meer is dan alleen het boerenleven maar zich aanpassen kost tijd voor Riks.

Toch houdt hij volgens hem wel rekening met zijn echtgenote. Zo nam hij bewust geen contact meer op met de dames die op zijn boerderij waren tijdens de opnames van ‘Boer zoekt Vrouw’. Nicole vond dit niet namelijk niet leuk. “Jaloezie speelt dus wel een rol”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Frans Bauer ontvangt sneer van Montana Meiland

Next Article

Jeroen van der Boom behoudt contact met Roxeanne ondanks familieruzie

You may also like