Rob de Nijs zal zelf uit het leven stappen

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

In de zomer van 2022 gaf Rob de Nijs zijn afscheidsconcert, nadat bleek dat hij de ziekte van Parkinson had. In sneltempo ging zijn gezondheid achteruit en het kwam zelfs tot een reanimatie door zijn eigen vrouw, die hem levenloos vond in hun huis in Bennekom.

“Hij glipte tussen mijn vingers vandaan”, zei ze toen en Weekend vernam ook dat de oud-verpleegkundige zelf mond-op-mondbeademing had gegeven tot de ambulance er was. Ademhalingsproblemen en een longembolie waren hem bijna fataal geworden.

Na twee weken werd hij overgebracht naar het revalidatiecentrum en daarna werd het stil want pas drie maanden later mocht Rob de Nijs terug naar huis.

“Het gaat van kwaad naar erger. Nooit meer naar weer ietsje beter”, verklaarde hij toen zelf. Hij hoopt nog de puberteit van zijn zoon te kunnen meemaken maar als het echt de verkeerde kant zou uitgaan, dan vernam Weekend dat hij uit het leven zal stappen.

“Wij houden rekening met een open einde”, zo verklaarde zijn vrouw Jet. “Het is aanvaarden, met de dag leven en genieten van elkaar”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Noa Vahle openhartig over haar relatie en haar carrière

Next Article

Gordon zonder baan: “Hij hoopt op Gerard Joling”

You may also like