Roxeanne Hazes: “Ik mag hopen dat ik zo nooit word”

Author: Share:
© Foto: Avrotros

Wanneer je achternaam Hazes is, reken er dan maar op dat je op veel belangstelling kan rekenen. Al is die belangstelling niet altijd zo positief. Vraag dat maar aan Roxeanne Hazes.

Zij werd vroeger heel vaak gepest op school omwille van haar beroemde achternaam. Dat vertelt ze zelf in ‘Effe Relativeren’, de podcast van Kaj Gorgels.

“Het is geen geheim dat mijn familie nogal een gecompliceerd verhaal is. Ik weiger gewoon om mensen te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid. Dat kan ik me niet permitteren en dat kan ik zeker mijn kind niet aan doen”, citeert Party.

Roxeanne heeft het altijd anders willen doen dan haar familie. Ze wil niet dat haar zoontje Fender hinder ondervindt van een mama te hebben die tot de Hazes-familie behoort.

“Ik zie soms zo’n moeder door het winkelcentrum lopen met twee van die rennende kinderen om zich heen. Je ziet de irritatie en het verdriet in haar ogen. Ik mag hopen dat ik nooit zo word, dat ik altijd de speelsheid van mijn kind blijf waarderen”, klonk het later in Libelle.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Xander de Buisonjé en vriendin Sophie te laat voor geboorte dochter

Next Article

Veiligheid Erica Meiland in gedrang

You may also like