Ruzie onder koningskinderen?

Author: Share:
© Foto: RVD - Martijn Beekman

Zij hebben geen contact met elkaar

Sinds er aanwijzingen opdoken dat het kopstuk van de ‘Mocro Maffia’ een ontvoering van prinses Amalia zo voorbereiden, leeft ze gebukt onder zeer strenge veiligheidsmaatregelen.

Om zich af en toe toch eens aan wat vrijer te kunnen bewegen en te genieten van haar jonge leven reist de Prinses van Oranje geregeld naar de Spaanse hoofdstad Madrid. Daar kan ze rustig iets gaan eten of gaan winkelen, omdat niemand haar herkent.

Tijdens die bezoeken spreekt ze evenwel nooit af met haar Spaanse functiegenote prinses Leonor.

Het gebrek aan contact tussen beide troonopvolgsters is volgens Story extra opvallend, omdat Leonor de schoolbanken deelt met Amalia’s jongere zus Alexia aan het UWC Atlantic College in Wales. Alexia zou zelfs de prinses zijn waarmee Leonor het meeste contact heeft.

Toch zou er van enige ruzie tussen de beide kroonprinsessen geen sprake zijn. De reden waarom ze geen contact met elkaar hebben zou te wijten zijn aan het feit dat Leonors sociale leven volledig onder controle van haar moeder koningin Letizia staat. De jonge Prinses van Asturië kan dus allesbehalve doen en laten wat ze zelf wil.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Yvon Jaspers over ‘Boer zoekt vrouw’: ‘dat ligt gevoelig’

Next Article

Dan start nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

You may also like