Samantha Steenwijk: “Het is een eer!”

Author: Share:
© Foto: VTM

Samantha Steenwijk zal in maart 2024 opnieuw van de partij zijn tijdens “Holland Zingt Hazes”, zo valt in Party te lezen.

“Het is toch elke keer weer een eer als ze je vragen”, gaat de zangeres van start. “Ik doe volgens mij al zeven jaar mee, maar ik beschouw het niet als iets vanzelfsprekend dat ik er iedere keer weer bij zit.

Samantha neemt het naar eigen zeggen “niet voor lief” en is uiteraard erg blij dat ze weer mag deelnemen.

Wanneer de reporter vraagt of de zangeres er rekening mee houdt dat ze misschien volgend jaar niet meer gevraagd wordt, geeft Samantha aan dat dit bij iedereen zou kunnen.

“Ik zou het natuurlijk wel hartstikke jammer vinden als ik een keer plaats moet maken voor een andere artiest, want het is één groot feest en dit is het repertoire dat ik het allerliefst zing”, besluit de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Grote gevolgen voor Thijs Römer

Next Article

Xander de Buisonjé en vriendin Sophie te laat voor geboorte dochter

You may also like