Sieneke haalt gemiste jaren in

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Vorig jaar augustus maakte zangeres Sieneke, die in 2010 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, bekend te gaan scheiden van Jan, de vader van haar kinderen. Aan Party vertelde ze in dat verband een tijdje terug voorlopig niet open te staan voor een nieuwe liefde.

En dus vraagt het weekblad zich af of de zangeres daar inmiddels al anders in staat. “Om heel eerlijk te zijn, ben ik daar nog steeds niet mee bezig”, beantwoordt Sieneke die vraag. “Als het op mijn pad komt, dan komt het op mijn pad. Maar aan datingsites en al die dingen doe ik niet mee. Ik ga er niet naar op zoek ofzo.”

“Wanneer ik in het weekend een dag vrij ben, en de kinderen zijn bij hun vader, ga ik nu wel vaker met vriendinnen uit”, voegt Sieneke daar aan toe “Ik vind dat echt hartstikke leuk, al is dat voor mij wel een hele nieuwe wereld. Ik deed dat nooit, want ik ben vanaf mijn zeventiende al aan het optreden. Dus ik heb nooit echt een staptijd gehad. Maar ik ga nu alles inhalen, denk ik, haha”, lacht Sieneke.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Lee Towers: “Ik durfde niet meer te gaan”

Next Article

André Hazes: “Alsof ik een date had”

You may also like