Sieneke terug naar het Eurovisiesongfestival?

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Maar dan wel met Frans Bauer

Terwijl het Songfestival dit jaar nog moet plaatsvinden, denkt men ondertussen al aan volgend jaar. Wie Nederland dan naar het festival stuurt is natuurlijk nog niet geweten, maar er zijn wel al een aantal kandidaten die graag zouden gaan.

Één van hen is zangeres Sieneke, die in 2010 al een keertje deelnam met ‘Sha-la-lie’. Alleen zou ze dat dit keer niet alleen doen, maar wel samen met Frans Bauer.

Sieneke ziet het alvast zitten. Dat ze hiervoor nog een jaar de tijd hebben om aan een nummer te werken, motiveert haar alleen maar meer en meer.

Dat de twee sinds kort samen op tournee gaan langs de Nederlandse theaters heeft Sieneke haar zin tot een verdere samenwerking alleen maar groter gemaakt. En ze ziet hen al schitteren op het grote podium van Eurosong.

Ook Frans lijkt het idee niet af te keuren, al vraagt hij zich wel af met welk nummer Sieneke dan zou willen gaan. “Een Griekse sirtaki zoals we die ook tijdens onze show doen? De Nederlandse inzending is nu al bekend. We hebben nog een jaar de tijd! Zeg nooit nooit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Dan start nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Next Article

Mensen uiten ongenoegen over vertrek Natasja Froger

You may also like