Tekstschrijver André Hazes: “Ik ga ervan uit dat het overwaait”

Author: Share:
©

Het team van André Hazes en André Hazes zelf was bijzonder trots op de eerste single van Hazes sinds zijn comeback. Maar die blijheid wordt overspoeld door negatieve commentaren omdat het nummer plagiaat zou zijn.

Gelukkig is André niet boos geweest en weet hij hoe het allemaal echt is gegaan. En dat tot grote opluchting van tekstschrijver Billy Dans.

André en zijn team proberen er vooral om te lachen en zich niet te veel aan te trekken over de rel rond de plagiaat van de nieuwe single.

“Wij weten wat het echte verhaal is. Ik heb ook gezegd: ‘Jongens, het is wel een compliment, want blijkbaar schrijven we wereldhits”, lacht tekstschrijver Billy Dans.

Om nog meer schade te vermijden kan André alleen nog financieel over de brug komen. Althans dat is wat ‘Shownieuws’ muziekkenner Ronald Molendijk denkt. “Ik ga ervan uit dat het weer overwaait. Het zou ook kunnen dat Gavin DeGraw gaat aanklopen. Maar dan zal het eerst langs de muziekcommisie moeten gaan, die dat aan de hand van een heel nummer moet gaan beslissen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Huwelijksklokken voor boerin Bertie uit ‘Boer Zoekt Vrouw’

Next Article

Dit is de slechtste Songfestivaldeelnemer volgens Erica Meiland

You may also like