Tekstschrijver André Hazes: “Ik ken hem goed genoeg”

Author: Share:
© Liefde voor Muziek - de Reünie: geen covers van elkaars hits maar betekenisvolle nummers voor veerkrachtige jongeren - vrijdag 13 november om 20u40 bij VTM. Op de foto: André Hazes

Wanneer er geruchten en roddels naar boven komen over een bekende Nederlander, dan is de kans groot dat Yvonne Coldeweijer er voor iets achter zit. 

Ook bij de lancering van Andrés nieuwe single wist Yvonne juice te verspreiden. Zo zou het nummer volgens haar (en volgens vele anderen) plagiaat zijn van het nummer ‘Fire’ van Gavin DeGraw.

“Toen Life Of Yvonne dat naar boven had gebracht, hebben we daar wel hardop om gelachen. Mijn manager zei: “Als het wel zo is, dan moeten we dat qua rechten gaan regelen.’ Vervolgens stuurde ik hem dat stukje van Yvonne, waarop hij lachend zei: ‘Ze weten het ook overal vandaan te halen”, vertelt tekstschrijver Billy Dans in Weekend.

Billy heeft vertrouwen in zijn collega-tekstschrijver Hansen Tomas en is ervan overtuigd dat hij geen plagiaat heeft gepleegd.

“Ik ken Hansen goed genoeg om te weten dat hij dat niet zou jatten of in een sessie zou gooien. Daar zijn we te serieus voor bezig, hebben we te veel hits voor. En waarom zouden we dat doen bij een project als André?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Kroonprinses Amalia vlucht naar het buitenland

Next Article

Marieke Elsinga onder vuur bij ‘Vandaag Inside’

You may also like