Tineke Schouten laat tranen de vrije loop

Author: Share:
© Foto: Sander Mulkens/MAX

Tineke Schouten vertelt in Story over het overlijden van haar echtgenoot Hans Brunyanszki. Als de reporter vraagt wanneer de cabaretière de tranen de vrije loop laat, geeft ze aan dat dit voorvalt als ze aan het graf van Hans staat.

“Maar dan huil ik om hem”, verduidelijkt ze. “Dan praat ik met hem en zeg hoe hij de afgelopen vier jaar van zijn leven zo heeft moeten lijden. En dan biggelen de tranen echt wel over mijn wangen. Dat vind ik zo verdrietig, dat hij zoveel pijn heeft gehad.”

Tineke geeft aan dat Hans vroeger amper over zijn naderende dood sprak. “Hij riep altijd dat ik de begrafenis mocht beslissen. Hij wilde alleen geen grote toestanden. Hij hield er niet van om in de belangstelling te staan. Daarom hebben we besloten hem in besloten kring te begraven.”

Het is duidelijk dat Tineke een bepaalde rust vindt als ze het graf van haar man bezoekt. Dit doet ze naar eigen zeggen twee, drie keer per week. “Even kijken of de bloemen en planten er nog mooi bij staan. En dan praat ik met Hans.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Moeder Duco Bauwens: “Je wordt nog een gedrocht”

Next Article

De Bevers bedolven onder kritiek

You may also like