Tino Martin bijt van zich af: “Ik was niet dronken”

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Tino Martin werkt momenteel aan een nieuw album en is druk aan het optreden. Maar de zanger ligt ook onder vuur: de koningin van de juice heeft op Instagram keihard uitgehaald naar de zanger.

Zo zou Tino Martin optredens gegeven hebben die niet door de beugel kunnen en die door de organisator vroegtijdig afgebroken zouden zijn. Niets van aan reageert Tino Martin.

“Er gaan berichten rond waarin beweerd wordt dat ik in kennelijke toestand op het podium heb gestaan. Ik wil alleen wel écht de grens trekken wanneer er bewust verhalen gecreëerd worden die absoluut niet gebeurd zijn. Ik heb voor een volle zaal met enthousiast publiek, in bijzijn van mijn voltallig management en begeleiding, en een tevreden opdrachtgever een professioneel optreden verzorgd. Het raakt me dat er zo ‘slordig met de waarheid’ wordt omgegaan”, schrijft Tino op Instagram.

“De organisator van het evenement heeft inmiddels ook aan mijn management nogmaals bevestigd dat de beweringen van Yvonne Coldeweijer ‘pertinent onjuist’ zijn. Het bedrijf onderschrijft dat ik in nuchtere toestand netjes ben ontvangen, dat mijn optreden naar tevredenheid van het aanwezige publiek was en dat het optreden op geen enkele manier door niets of niemand is afgebroken. Dus ook niet door ‘een eigenaresse’ of vervangende act, zoals beweerd wordt”, gaat Tino Martin verder.

De zanger maakt van de gelegenheid gebruik om zijn fans gerust te stelllen. “Het gaat juist ontzettend goed met me. Ik zit lekker in mijn vel, ik kijk terug op een prachtig weekend met veel optredens door het hele land en ben halverwege mijn succesvolle theatertour ‘Onderweg naar jou’. Het raakt me juist daarom extra dat een filmpje gemaakt tijdens een succesvol 40-jarig jubileumfeest van een prachtig bedrijf ten onrechte tot zoveel negativiteit kan leiden”, besluit Tino Martin.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Danny De Munk in tranen: “Hij is overleden”

Next Article

Affiche Holland Zingt Hazes compleet!

You may also like