Twijfels over burn-out van Duncan Laurence

Author: Share:
© Foto: VTM

Duncan Laurence vertelde een tijdje geleden dat zijn nieuwe album er niet meteen zou komen doordat hij met gezondheidsproblemen kampt. De zanger zou een burn-out hebben en kan zijn nieuwe album niet de aandacht geven die het verdient.

Maar als we omstaanders mogen geloven heeft Duncan helemaal geen burn-out. Hij zou vooral veel imagoschade hebben geleden de laatste maanden en dat vooral sinds het Songfestival.

Dat iedereen twijfelt aan de burn-out van Duncan is misschien wel te wijten aan het feit dat hij voor de opnames van ‘Beste Zangers’ wel nog moeite kan doen, maar voor zijn eigen album niet.

“Je kunt niet zomaar mee gaan doen aan een programma met intensieve opnames zoals ‘Beste Zangers’ als je een burn-out hebt. Er speelt dus wat anders dan een burn-out. Het slechte nieuws is hem waarschijnlijk een beetje te ver gegaan waardoor hij nu liever wacht met zijn nieuw album”, vermoedt iemand op sociale media.

AVROTROS helpt hem in elk geval met het herstellen van zijn imagoschade. Door hem te laten deelnemen aan ‘Beste Zangers’ kan hij terug laten zien ‘hoe leuk hij is’. Zo kan iedereen vergeten wat hij heeft gedaan en kan zijn album toch weer positief in de spotlights komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Marco Borsato treedt uit de schaduw

Next Article

Frans Bauer haalt mooie overwinning binnen

You may also like