Uitspraak van Gerard Joling schoot in verkeerde keelgat

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Begin dit jaar ontstond er akkefietje tussen Gerard Joling en Ruud de Wild, omdat Joling aan tafel bij Eva Jinek zei dat Ruud er in de realityserie ‘Ruud en Olcay’ onfris uitzag.

Dit schoot bij Ruud in het verkeerde keelgat, waarop hij Gerard in zijn radioprogramma uitmaakte voor ‘leugenaar’ en ‘slang’.

Hoogoplopende emoties dus maar Gerard Joling wou het goedmaken en nam de telefoon. Dit gesprek werd door Ruud echter opgenomen en gebruikt in zijn serie en podcast.

“Ontzettend triest en kinderachtig”, was de conclusie van Gerard Joling. Ondanks het feit dat de twee het uitpraatten, blijft Joling bij zijn standpunt. Hij vindt de realityserie een heel slechte soap. “Alles was geregisseerd en gescript, niets was echt. Zelfs als hij in bed lag met Olcay moest een kus drie keer over worden gedaan om het leuk te laten lijken”, aldus Gerard Joling in Party.

Gelukkig is het uitgesproken en dus niks aan de hand, zand erover en klaar. Joling erkent ook wel dat hij zoiets té persoonlijk misschien niet had moeten zeggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Jaap Reesema uit de kleren

Next Article

Gerard Cox liet viering voor zestig jaar in het vak aan hem voorbijgaan

You may also like