Van deze legendarische artiest kreeg Lee Towers goede raad

Author: Share:
© Foto: Showbizz247

Lee Towers staat binnenkort 50 jaar als artiest op de planken. En dat hij het voor elkaar gekregen heeft om zolang succesvol te zijn in de showbusiness dankt hij misschien wel aan het advies dat hij ooit kreeg van een van ’s lands grootste artiesten allertijden, de in 2000 overleden cabaretier Toon Hermans.

“Toon Hermans was mijn ‘godfather’. De enige die ik adoreerde als artiest”, aldus Lee in Party. “Als Toon de bühne opkwam, dan kwam er íémand de bühne op. Hij had dan nog niks gezegd, maar met zijn charisma had hij de zaal al in bedwang bij wijze van spreken”, stelt Lee.

“Ik heb dan ook uren met hem gepraat en gelopen in het bos bij Hilversum”, vervolgt de zanger. “Ik werd in die tijd omringd door allerlei mensen die vonden dat ik m’n haar mest laten blitsen en danspasjes moest gaan leren. Maar dat paste niet bij mijn persoonlijkheid. Toon zei toen: ‘Leen, als ik tegenwoordig naar de televisie kijk zie ik al die nieuwe artiesten, en die lijken allemaal op elkaar. En als ik dan jou zie, dan ben jij de enige die daar in positieve zin van afwijkt. Wat ik je dan ook wil zeggen is: blijf dicht bij jezelf, want als je dat doet en je blijft het goed doen, dan komt er uiteindelijk een moment dat wat je doet niet zo belangrijk is, maar wel wat je bent”, deelt Lee het advies dat hij van de meester kreeg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Jeroen van der Boom kijkt uit naar pensioen

Next Article

Hier ‘verstopt’ Gordon zijn miljoenen

You may also like