Verhuist Amalia naar het buitenland?

Author: Share:
© Foto: RVD

Door de dreiging van de Mocro-maffia tegen de persoon van kroonprinses Amalia, kiest de prinses er steeds vaker voor om haar vrije tijd in Spanje door te brengen. Daar gaat ze immers niet zo gebukt onder de strenge veiligheidsmaatregelen die in Nederland op haar van toepassing zijn.

Een normale studententijd zit er voor Amalia, die Politics, Psychology, Law and Economics studeert aan de Universiteit van Amsterdam, in eigen land niet in. Misschien is studeren in het buitenland dan wel een goed alternatief? Al zou dat natuurlijk betekenen dat de troonopvolgster voor minstens enkele jaren wegtrekt uit Nederland. Een journalist polste alvast naar die optie bij de prinses tijdens het persmoment na afloop van haar eerste officiële rondreis, in het gezelschap van haar ouders, doorheen de Nederlandse Antillen.

Een vraag waarop Amalia evenwel niet inging. Toch zou volgens Story ook in dat geval Spanje hoog op het verlanglijstje staan. Niet alleen kent de prinses het land inmiddels al goed, ook de taalbarrière vormt geen probleem. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima (Argentijnse en dus Spaanstalig van geboorte) voeden hun kinderen immers tweetalig op.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Vuurdoop voor Amalia

Next Article

Huwelijksklokken voor boerin Bertie uit ‘Boer Zoekt Vrouw’

You may also like