Wendy van Dijk binnenkort zonder werk door partner?

Author: Share:
© Foto: VTM

Hij heeft niks meer te zeggen

Het zit Wendy van Dijk niet mee. Haar man Erland werkt niet langer bij Talpa en dat heeft een grote invloed op de carrière van de presentatrice bij de zender. 

De laatste maanden kreeg Wendy heel wat kritiek te verwerken, maar was Erland er steeds om het publiek en Talpa te helpen herinneren dat Wendy ook veel succes heeft gekend en zelfs enkele mooie prijzen heeft gewonnen.

Iets wat nu allemaal wegvalt. Dat ze als koppel aan het werk waren in het bedrijf kwam voor de twee mooi uit. Erland deelde immers de programma’s uit aan de presentators. En Wendy had natuurlijk de eerste keuze.

Maar Wendy lijkt slechte keuzes te maken, want geen enkele van haar programma’s van de laatste tijd hebben het goed gedaan. Alleen ‘Wie Van De 3’ doet het nog goed, weet Party te vertellen.

Nu Erland niet meer aan het werk is in het bedrijf, heeft Wendy ook niet meer de eerste keuze en zal ze waarschijnlijk flink moeten inboeten aan programma’s. Het zou zelfs zomaar eens kunnen dat er geen nieuw contract klaarligt voor haar. En dan kunnen we het goed begrijpen dat Wendy nu iets minder straalt dan vroeger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Yvette van Boven terug met nieuwe serie De Streken van Van Boven

Next Article

Nick, Simon en Kees reizen af naar Engeland voor documentaire over The Beatles

You may also like