Willeke Alberti: “Er stond niet iemand die haar verdriet liet zien”

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Willeke Alberti zat er na de dood van haar dochter en broer eventjes helemaal doorheen. Ze had niet veel zin om nog te zingen en op de bühne te staan, maar die zin heeft ze gelukkig alweer teruggevonden.

“Ik wist het eigenlijk altijd al, maar toen ik onlangs in de StationsHuiskamer van Den Haag Centraal weer voor ouderen optrad, die door NS en de Stichting Met Je Hart waren uitgenodigd, merkte ik weer hoe belangrijk muziek voor zoveel mensen is en wat de mensen in mijn hele leven al voor mij betekenen”, begint ze in Party.

Toen Willeke naar het optreden ging, voelde ze nog veel verdriet in haar stem. Maar eenmaal ze mocht optreden, was haar gewone stem terug.

“Er stond in mijn persoon niet iemand die alleen maar haar verdriet liet zien. Het gaat om muziek te maken die mensen leuk vinden, die ze kunnen meezingen, en dat probeer ik toch nog wel een tijdje te doen. Ik heb acht kleinkinderen, kinderen en die weten nu wel dat ik gewoon wil zingen. Zij hebben gezegd: ‘Mam, ga alsjeblieft weer zingen’, want dan ben ik thuis toch leuker dan wanneer ik niet zing.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Het spannende plannetje van Mariska Bauer

Next Article

Dave Roelvink hoopt op frisse start

You may also like