Wolter Kroes begrijpt er niks meer van

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

‘Waar is ze mee bezig’

Dat Nicol Kremers momenteel zonder inkomen zit na het beëindigen van haar relatie met Peter Gillis, dat is nog te begrijpen. Dat ze hopeloos naar inkomsten zoekt door op OnlyFans te gaan, daar hebben mensen minder begrip voor.

Ook Wolter Kroes stelt zich er een heleboel vragen bij. Hij reageerde dan ook op de pikante foto die Nicol Kremers op Instagram deelde. “Waar is ze mee bezig”, vraagt hij zich af.

De reactie van Wolter is niet ongezien voorbij gegaan en enkele mensen wilden er graag op reageren. “Ze moet toch d’r knaken verdienen en werken wil ze niet, dus ja…dan jezelf maar te kijk zetten.”

Mensen vragen zich massaal af waarom Nicol dit allemaal doet en diep ze kan zingen. Een andere betrouwbare bron wist dan weer het volgende te vertellen: “ze ontspoort helemaal, dat is een moeder van vier kinderen, arme kinderen met zo’n moeder”.

Ondertussen heeft Nicol de reacties onder haar foto’s uitgeschakeld. Het ziet er naar uit dat ze de kritiek van anderen maar moeilijk kan verdragen of gewoon liever niet leest.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Webshop Martien Meiland in gevaar?

Next Article

Yvon Jaspers over ‘Boer zoekt vrouw’: ‘dat ligt gevoelig’

You may also like