Zo brengt koningin Máxima haar vakantie door

Author: Share:
© Foto: RVD - Mischa Schoemaker

Als er een iemand is met wie koningin Máxima een bijzondere band heeft buiten haar gezin om, dan is het wel met haar hartsvriendin Mariska Dietz. Dat bleek ook tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven, waar de vorstin tegen het normale protocol inging door het evenement al lopende te verlaten in plaats van per auto, zodat ze even gezellig kon bijkletsen met haar vriendin.

De band tussen de twee is dan ook bijzonder innig. Zo zou Máxima Mariska zelfs om raad vragen wanneer er eens hobbel opduiken in het koninklijke huwelijk. Daarnaast brengen hun beider gezinnen ook geregeld samen vakanties door in Griekenland, waar het koninklijk paar een eigen vakantieverblijf heeft. En die vakanties hebben volgens Story tot een gezellige jaarlijkse traditie geleid.

De twee zouden er namelijk aan houden om dan voor een gezellige meidenavond nar hun favoriete restaurant ter plaatse te trekken. Hun mannen laten ze dan gewoon thuis. Het weekblad kon foto’s inkijken van zo’n uitje uit het verleden en stelde vast dat het plezier daarbij van de gezichten van de blondines afspatte. Bij gelegenheid krijgen ze op die avonden ook al eens het gezelschap van Janneke, de vrouw van Marc Dreesmann uit de schatrijke warenhuisfamilie én Máxima’s buurvrouw in Griekenland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Jan Smit: “Ik was nog slechts een schim van mezelf”

Next Article

Gravin Eloise heeft een duidelijke missie 

You may also like