Zo ervaarde voormalig ‘DWDD’-visagiste gesprek met Matthijs van Nieuwkerk

Author: Share:
© Foto: VTM

In 2011 werd visagiste Jelleke van Rijsoort door de presentator ontslagen bij ‘De Wereld Draait Door’. Naar verluid omdat haar slechtwerkende föhn ervoor gezorgd had dat het haar van de presentator niet goed lag. Een anekdote die het vermeende tirannieke karakter van van Nieuwkerk op de werkvloer illustreert.

Eerder vertelde Jelleke al aan de Volkskrant dat haar ontslag volgens haar in werkelijkheid een heel andere reden had. Haar vertrek zou verband gehouden hebben met een publicatie in de media over de bedorven werksfeer achter de schermen bij ‘DWDD’, waarover Matthijs tot zijn grote ontstentenis naderhand werd aangesproken.Volgens Story zou Jelleke nu een van de eerste ‘slachtoffers’ van Matthijs geweest zijn waarmee de presentator een goedmaakgesprek had. Dat vond eind vorig jaar al plaats in het Amstelpark in Amsterdam-Buitenveldert.

Een ontmoeting die door een fotograaf van het tijdschrift op beeld kon worden vastgelegd. Story vroeg Jelleke om een reactie op dat gesprek, maar ving bot: “Over de gesprekken met Matthijs zeg ik sowieso niets”, klinkt het. “Zolang het onderzoek loopt, vind ik het niet gepast iets te zeggen”, aldus Jelleke.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Het grote verdriet van Carice van Houten

Next Article

Relatiebreuk voor Qmusic-stem Mattie Valk

You may also like