Zo gaat het nu met Mariska Bauer

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

In de eerste dagen van 2022 werd Mariska, de echtgenote van Frans Bauer, getroffen door een herseninfarct. Dit bracht een stressvolle periode vol met ziekenhuizen, doktersbezoeken en therapieën met zich mee voor het gezin. Als troost greep Frans, een emo-eter, naar eten. Hierdoor kwam hij heel wat kilo’s aan.

Maar toen zijn gewicht de 120 kilo naderde én grootste zorgen omtrent Mariska’s gezondheid voorbij waren, besloot Frans dat het zo niet verder kon. Hij gooide het roer om, mét succes, en verloor maar liefst opnieuw 32 kilogram door gezonder te gaan eten en intensief te sporten. En ook met Mariska gaat het steeds beter, vertelt Frans in Story.

“Ze kan al heel wat dingen opnieuw doen”, klinkt het trots. “Bij een herseninfarct wordt er een bepaald gebied in de hersenen uitgeschakeld. Daardoor kan ze nu minder goed tegen prikkels en is ze sneller moe. Maar ik ben trots dat ze van zo ver terug is kunnen komen”, stelt Frans. En de familie Bauer heeft nog mooie vooruitzichten, want ze gaan voor het eerst sinds corona en Mariska’s herseninfarct nog eens als gezin op reis naar Gran Canaria, met wat schoondochters erbij: “Ik kijk er echt naar uit”, besluit Frans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Marianne Weber: “Donderslag bij heldere hemel”

Next Article

Afscheid van Kathleen bij K3 plaatste bom onder de groep

You may also like