Zo kijkt Holly Mae Brood tegen haar carrière aan

Author: Share:
© Foto: Tom Cornelissen

Binnenkort is Holly Mae Brood te zien in de musical 40-45. Wanneer de reporter van Weekend vraagt of de actrice bij elke rol perfectionistischer wordt, geeft ze aan dat dit verschilt.

“Soms heb je een rol en dan denk je: dit is ingewikkeld, omdat er niks van in mij zit”, gaat ze van start. “Maar ik denk dat het dan eigenlijk eerder makkelijker wordt, omdat het in je hoofd wat losser wordt. Je gáát gewoon. En ik ben voorstander van gewoon gas geven. Je moet het altijd proberen. Dat is in het begin lastig, omdat je dan nog erg hebt van: oeh, mensen kijken nu naar mij … Maar gaandeweg krijg je daar lak aan. Ik ben wel perfectionistisch, ik wil dat iets goed is. Maar ik ben er wel rustig in. Als dingen niet lukken, kan ik in mijn hoofd gefrustreerd raken. Maar het is niet dat ik dan helemaal gek word of zo.”

Een echt voorbeeld aan wie ze haar carrière wil spiegelen, heeft de actrice naar eigen zeggen niet. “En dat is niet dat ik mensen niet goed vind of zo, maar ik ken niemand die het pad heeft gevolgd waarvan ik denk: dat is het! Ik wil nog veel meer grote mooie series doen en ook andere dingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Zoveel vraagt Jeroen van der Boom voor een optreden

Next Article

De luxueuze bezittingen van René Froger

You may also like