Zo ziet het interieur van Euvgenia Parakhina eruit

Author: Share:
© Foto: VTM

Net zoals zowat de hele Nederlandse bevolking heeft Euvgenia Parakhina tijdens de coronacrisis behoorlijk stilgezeten. Gelukkig kreeg ze op dat moment van RTL 4 de vraag om deel te nemen aan het programma ‘The Interior Project VIPS’. Op die manier kon ze haar creativiteit alsnog helemaal kwijt, via haar gevoel voor interieur, zo vertelde ze aan Party.

Dat wekte de nieuwsgierigheid van het magazine. En vanzelfsprekend vroegen ze Euvgenia om hen een keer haar eigen interieur te beschrijven.

Zo onthult het gerenommeerde dansjurylid dat ze haar interieur in zekere zin best grappig vindt: “Mijn interieur is heel erg vierkant”, steekt Euvgenia van wal. “Ik hou van vierkante vormen en niet van ronde vormen. Alles wat je maar kan bedenken is in mijn huis vierkant. Zelfs de leuning van de trap, en alle kranen”, lacht ze. Mijn eigen interieur is rustig, want ik hou niet van drukke interieurs. Het is bijna kaal, strak, clean. Sommige mensen komen binnen en zeggen: ‘Zijn jullie nog aan het verbouwen? Het is zo leeg.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Koninklijke primeur op komst?

Next Article

René van der Gijp: “Hij heeft nog niks bereikt”

You may also like