Albert Verlinde geeft eerlijke mening over Johan Derksen

Author: Share:
© Foto: VTM

Sinds kort schuift Albert Verlinde mee aan tafel bij Vandaag Inside. Na lang aandringen van Wilfred Genee, is Albert toch erg blij dat hij de stap gewaagd heeft.

Wanneer Party vraagt aan het tv-gezicht hoe zijn eerste ontmoeting met Johan Derksen ging, geeft Albert aan dat ze elkaar al weleens eerder tegen het lijf gelopen hebben. “Johan en ik, die kunnen wel samen”, gaat hij van start. “Johan is een man met een heel aparte gebruiksaanwijzing. Hij gaat zijn eigen gang, maar achter de schermen is hij altijd heel sociaal.”

Hoewel iedereen ondertussen een beetje bang van Johan is geworden, wat Albert volledig snapt, vindt hij het toch een feestje om met hem te werken. “Ook met René van der Gijp en het hele team”, vult Albert aan.

Toch heeft de theaterproducent niet het idee dat hij nog iets van de heren kan leren. “Het bijzondere is eigenlijk dat je ziet dat daar met Wilfred, Johan, René en ik vier mannen zitten die al 25 jaar dit soort tv maken. Wij gaan zitten en denken: dat komt wel goed vanavond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Hier is Jacques Herb het meest trots op

Next Article

Patty Brard springt in de bres voor familie Meiland

You may also like