Ali B reageert op vervolging: “Verbaast mij enorm”

Author: Share:
© Showbizz247.nl

Het Openbaar Ministerie heeft besloten om Ali B en Jeroen Rietbergen te vervolgen in de zaak rond The Voice Of Holland. Ali B heeft ondertussen ook gereageerd op de beslissing. De zanger en coach uit The Voice Of Holland zit in dubio.

“Ik ben blij dat het OM de zaak heeft geseponeerd die zo prominent aan bod is gekomen in de Boos uitzending. Ik heb vanaf het begin af aan gezegd dat er geen strafbaar feit is gepleegd”, zo start Ali B zijn pleidooi op Instagram.

“Het OM is het nu met mij eens. Dat het OM niet tot een algeheel sepot is gekomen, verbaast mij enorm en lijkt te zijn ingegeven door druk van de publieke opinie”, gaat Ali B verder. “De afgelopen 14 maanden hebben we hemel en aarde bewogen om snelheid te krijgen in het onderzoek en hebben wij steeds gevraagd om duidelijkheid”, klinkt het verder.

“Die oproep werd niet beantwoord. In de tussentijd heb ik, in overleg met het OM, mediation gesprekken aangevraagd met de vrouwen die aangifte hebben gedaan. Deze gesprekken lopen en zijn zeer waardevol. We hebben het OM verzocht deze gesprekken af te wachten. Dat ze daar niet voor hebben gekozen, is onbegrijpelijk, zeker nu deze binnen afzienbare tijd zouden worden afgerond”, reageert Ali B teleurgesteld.

“Ik heb met alles meegewerkt tot op heden en zal dat blijven doen. Ik heb het volste vertrouwen in een juiste beslissing van de rechtbank”, besluit Ali B.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Chantal Janzen is bedrogen

Next Article

Is Douwe Bob zijn partner opnieuw ontrouw?

You may also like